Ny vecka nya möjligheter

Då var de en ny vecka igen,usch vet ni en sak??  de är bara 4 veckor kvar på år 2009 ;) de ni .

Men iaf i helgen blev det inte mkt bloggande de har jag varit för upptagen för att göra ;)

I fredags kom älskling hit och åkte i går kväll (söndagkväll) vi har haft de trevligt och mysigt vi bla bytt gardiner och satt upp adventsstjärnan i mitt rum :) fint blev det iaf.
Och i lördags fick jag honom att vara med och baka lusse katter =) och han var jätteduktig :) 
 sen när det var klart efter några timmar var vi helt slut jag och älsklingen så vi tog en liten tupp lur i sängen  de var härligt ;)
Senare på kvällen tog vi oss en promenad runt björköby för att se om de var några som hade fått upp någon fin ute belysning haha nej de hade björköborna inte fått upp så mkt ;)

Men iaf när vi gick där och pratade så insåg vi en sak de var den 28/11 våran tre månaders dag =) oj va tiden går fort kändes som om vi precis blev tsm ju =) <3 när vi kom hem blev det film och mys =) härligt värre ^^

Igår så tog vi en runda in till stan för att kolla på julskyltningen men de var inte mkt att ha , vi passade även på att  titta igenom klädbutikerna för att se om man kunde hitta ngt fint till jul och nyår men icke sa nicke visst för att de finns fina kläder men inte sånt som jag skulle vilja ha på mig vid jul..  svart är för tråkigt och chock rosa passar inte till jul och turkos naee inte min still.. så tja de var väl mest de som fanns ;)

men ngngång hittar jag nog ngt som passar ;)



som sagt var ny vecka nya möjligheter ;)

ha en bra kväll alla kära människor;)


btw ikväll är de sista gången på tantgympan :(


han är ju go han ;)

Åh just dessa stunder tycker jag så mycket om min far :)

jag var just nere och talade om det för pappsen att jag åker till mamma på torsdag.. :)
 
då när jag var nere passade pappa och jag på att skoja lite med varann och prata lite alltid lika kul :) vi har våra stunder jag och pappsen min :)

Då när jag var nere sa jag att jag är uppe på mitt rum och läser lite till provet på torsdag .. elsäkerhet och annat om de ;)

Då tog pappa och kollade mig för att se om jag varit med på lektionerna, och så passade jag på att fråga om det  jag tyckte var oklart  han är för go min för och jag älskar de stunder vi har tsm =)

Inte för att de är ngt fel på mamma .:P men man har ju olika relationer till alla och vissa saker som jag gör med  mamma gör jag inte med pappa osv.



Ha en bra dag allihop och hoppas på att jag klarar elprovet nu då när pappa var så snäll att visade mig lite och berättade lite ;)

Klona sig??

jag har insett en sak..!

De skulle kunna vara utmärkt om det gick, för då hade jag sluppit säga till pappa idag att på torsdag åker jag till mamma igen om bor där i två veckor.
Hade jag kunnat klonat mig då hade jag kunnat vara hos både mamma och pappa samtidigt, så smidigt och jag hade sluppit känna skuld till att jag gör dem besvikna över att jag åker till den andra föräldren.
Faktum är att jag har faktiskt redan varit hos pappa i två veckor??!! helt otroligt vad tiden går fort . för själv tycker jag det känns som ungefär en vecka men jag har räknat efter och jag lovar det har verkligen gått två hela veckor!!
men men det är som det är nu. och en dag fyttar jag ju med hemmifrån precis som mina bröder ;)

ha en bra dag ;)

nu ska jag ringa farmoe och farfar och höra om jag kan komma förbi en sväng imon. det är ju ändå studiedag ;)


Tantgympa

Tantgympa….  De är precis vad min älskling kallar Friskis och svettis här i björköby ;)

 

Visst för att de bara en äldre kvinnor som går på det .. men de är lika kul ändå.

Men varje måndag är de lika kul att träffa dessa människor och träna tillsammans .. och de bästa av allt.. man behövs inte skämmas om man gör fel :P man bara ler lite åt varandra och fortsätter.

Men vi i björköby vi tränar hårt ;) här håller kvinnorna i full gång  de finns många olika träningspass att välja mellan .. medans vi går på friskis och svettis , core spinning och annat så håller männen till på gymmet ;) snacka om fegisar som inte vågar visa sig inne i en gympasal med massa kvinnor runt omkring sig som sliter hårt ;)

 

Aja ha en bra kväll allihop och träna lugnt ;)

 

(blir mer bloggande i morgon)


Data lekion

Just nu sitter jag i skolan och har data lekion.. inte världen´s roligaste men de går iaf;)

Lasse håller på att gå igenom ngt på open office varför ska de ändra från microsoft till open office ?? så himmla onödigt. Bara för att vi lärde oss de mest i word på högstadiet -.-
de var ju onödigt arbete det med.

Men men helgen har gått och den har varit underbar =) älskling har varit här hela helgen och vi har haft jätte kul =)
vi har dock inte gjort så mycket utan mest myst och tagit det lungt.. det behövs ibland :)

I går var de sorligt att gå och lägga sig sängen kändes så stor när älsklingen inte sov brevid (har dock 160 bred säng) och man inte fick somna i hans famn.=)

Men ändå nu är det en ny vecka med nya möjligheter, jag går bara tre dagar i skolan denna vecka så de blir rätt slappt;) för på onsdag har vi studiedag härligt :P och på fredag ska hela klassen och jag åka till en mässa lr nått i jkpg:) härligt värre ;)


jo förresten i torsdags natt var jag på bio premiären på New moon som gick strax efter tolv och höll på fram till halv tre ;) och de var asbra, vill se den igen (A)

jag var där med älskling och de finns inget bättre än att gå på bio och ha älskling brevid sig :)  och se in i hans underbara ögon då och då ;)

men men ha en bra dag ;)

Kram kram


Värre kan det ju inte bli ;)

Eftersom jag är så dålig på desigen  och kan inte sånt så bra ;) får ni stå ut ett tag till iaf.
Jag har bett min kära vän Elin fixa till den när hon hinner och har lust ;) vi får väl se när det blir.

Så bli inte helt trötta på utseendet ;)

de kommer nog bli en massa bloggande nu i början ;) men de får ni stå ut med ;) och idag kmr det nog upp en massa tror jag.. är nämligen hemma idag ja jag vet fredag och jag är inte sjuk:P men nu är det så att vi hade bara en lektion idag och ja den har redan varit och ja var på den ;) så ingen sov morgon blev det.
Men sovmogron är ändå bara överskattat ;) så de är skönt att komma upp i tid. de bästa med den här dagen är att älskling kommer hit sen =)

så ja ha en bra dag ;)



(kommentera gärna vad ni tycker ) =)

Ett nytt försök.. =)

tja..
 

jag fick en nytäning igen .. om att börja blogg igen men då tänkte jag att jag skapar en ny blogg ist för min gammla det blir nog mkt roligare då =) och jag lovar att jag kommer blogga mkt mkt mer än förut för nu har jag massa att skriva om =)

som en början på ett nytt liv =)

så Varmt välkommna till min blogg där jag kommer skriva om allt möjligt och gillar ni det inte .. så lev it ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0